top of page
IMG_6412-b.jpg

Klimalancens

Blog

April – oktober 2023

Furesø Kommune vil gerne lave bæredygtig klimatilpasning. Derfor har de indledt et samarbejde med Klimalancen om et pilotprojekt i Farum Vest. Hvis du bor inden for det udvalgte område (se kortet nedenfor), kan du møde eksperterne fra Klimalancen. Vi giver gratis rådgivning og vejledning til hvordan du kan hjælpe med at mindske overløbene til Farum Sø hos lige netop dig.

Her fortæller borgmester Ole Bondo Christensen i Furesø Kommune om projektet. Sammen med Novafos inviterer kommunen dig og dine naboer til borgernær og bæredygtig klimatilpasning.

På kortet kan du se projektområdetHvis du ikke har mulighed for at møde os ved et stoppested, kan du i stedet booke en tid til en besigtigelse her:
Pilotprojekt i Roskilde fra april til september 2022


I Roskilde har vi hjulpet husejerne med at reducere oversvømmelser derhjemme, hos naboerne og i fjorden.

Vi besøgte og udarbejdede skitseprojekter i 125 haver. På ca. 12 arbejdsuger fik vi skybrudsafkoblet omkring 5000 m² og borgerne fik ny viden om bæredygtig afledning af vand fra skybrud, så de fremover kan undgå oversvømmelser og belastning af kloakkerne.


Pilotprojektet blev finansieret af forsyningsselskabet Fors A/S, LB Forsikring og støttet af Roskilde


I kan få besøg af Klimalancen, hvis i er minimum 10 husstand, der går sammen. Pris efter aftale.Husk din boligforening, eller vej kan få besøg af Klimalancen, hvis i er minimum 10 hustande der går sammen. Pris efter aftale.


bottom of page